R.N. (Raymond) Duijn RA

Partner/adviseur

Raymond is oprichter van en partner bij DVE. Vanaf 1993 werkzaam in de accountancy. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij Deloitte heeft hij zich in 1997 als zelfstandig accountant gevestigd. Raymond heeft ruime ervaring in zowel de samenstel- als de auditpraktijk en voorts zowel in een grote diversiteit van branches, nationaal en internationaal. Vanuit deze achtergrond is Raymond zich meer gaan toeleggen op de adviserende taak ten behoeve van ondernemingen.

r.duijn@dveaccountants.nl

J.A.H. (Harrie) Kolfschoten AA

Partner/accountant

Harrie Kolfschoten is partner bij DVE en beschikt over ruim 25 jaar accountancy-ervaring. Harrie is voornamelijk actief als adviseur van MKB ondernemers en heeft jarenlang als manager gewerkt in de controlepraktijk van DVE.

h.kolfschoten@dveaccountants.nl

G.F. (Bea) Boor RB

Belastingadviseur/salarisadministratie

Bea is registerbelastingadviseur en heeft ruim 26 jaar ervaring als adviseur van MKB ondernemingen. Naast fiscale advisering en samenstellen van jaarrekeningen coördineert Bea bij DVE de loonadministraties.

b.boor@dveaccountants.nl

F. (Frank) Stam

Sr. assistent-accountant samenstelpraktijk

Frank is vanaf 2012 werkzaam in de samenstelpraktijk van DVE en heeft zijn AA opleiding nagenoeg afgerond. Frank is cliëntbegeleider en in deze functie een belangrijk aanspreekpunt voor vele ondernemers.

f.stam@dveaccountants.nl

A. (Arthur) van der Linde

Assistent-accountant samenstelpraktijk

Arthur is sinds mei 2019 werkzaam bij de samenstelpraktijk van DVE en is voornamelijk verantwoordelijk voor het verzorgen van de financiële administraties, het voorbereiden van fiscale aangiften en het samenstellen van jaarrekeningen. Daarnaast volgt hij de AA opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

a.vanderlinde@dveaccountants.nl

F. (Fred) Volker

All-round financieel adviseur

Fred is op financieel terrein van alle markten thuis, doortastend en bovendien een zeer prettig gezelschap om alles over uw onderneming mee te bespreken.

info@dve-ensemble.nl

Waarom DVE?

Toegankelijk

Aandacht

Consistent

Verantwoordelijkheid

Pro-actief

Menselijk