R.N. (Raymond) Duijn RA

Partner/adviseur

Raymond is oprichter van en partner bij DVE. Vanaf 1993 werkzaam in de accountancy. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij Deloitte heeft hij zich in 1997 als zelfstandig accountant gevestigd. Raymond heeft ruime ervaring in zowel de samenstel- als de auditpraktijk en voorts zowel in een grote diversiteit van branches, nationaal en internationaal. Vanuit deze achtergrond is Raymond zich meer gaan toeleggen op de adviserende taak ten behoeve van ondernemingen.

r.duijn@dveaccountants.nl

J.A.H. (Harrie) Kolfschoten AA

Partner/accountant

Harrie Kolfschoten is partner bij DVE en beschikt over ruim 25 jaar accountancy-ervaring. Harrie is zowel actief als adviseur van MKB ondernemers als in de controlepraktijk van DVE.

h.kolfschoten@dveaccountants.nl

G.F. (Bea) Boor RB

Belastingadviseur/salarisadministratie

Bea is registerbelastingadviseur en heeft ruim 26 jaar ervaring als adviseur van MKB ondernemingen. Naast fiscale advisering en samenstellen van jaarrekeningen coördineert Bea bij DVE de loonadministraties.

b.boor@dveaccountants.nl

F. (Frank) Stam

Sr. assistent-accountant samenstelpraktijk

Frank is vanaf 2012 werkzaam in de samenstelpraktijk van DVE en heeft zijn AA opleiding nagenoeg afgerond. Frank is cliëntbegeleider en in deze functie een belangrijk aanspreekpunt voor vele ondernemers.

f.stam@dveaccountants.nl

E. (Eef) Buurman

Administratief medewerker

Eef zorgt dat de financiële administraties up to date zijn en assisteert bij het samenstellen van jaarrekeningen.

e.buurman@dveaccountants.nl

M.A. (Billy) Trakoondaptong

Assistent-accountant samenstelpraktijk

Billy is werkzaam in onze samenstelpraktijk en verzorgt financiële administraties en assisteert bij het samenstellen van jaarrekeningen. Hij volgt de duale accountancy opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

b.trakoondaptong@dveaccountants.nl

H.J. (Tim) Palm

Assistent fiscale aangiftepraktijk

Tim studeert aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (Fiscaal Recht en Economie) en is binnen DVE werkzaam in de fiscale aangiftepraktijk. Deze werkzaamheden combineert hij met het werken aan zijn afstudeeropdracht.

t.palm@dveaccountants.nl

drs. A.F.J. (David) van der Velden RA

Partner audit

David is per 1 december 2016 aangesloten bij DVE Accountants. Heeft 12 jaar ervaring opgedaan bij Deloitte en is daarna 7 jaar actief geweest als directeur van de controlepraktijk van Flynth. Heeft een brede kennis van de publieke sector en in het MKB specifieke affiniteit met vastgoed.

david@dveaudit.nl

M.P. (Marc) Burger RA CIA

Partner audit

marc@dveaudit.nl

J. (Jeroen) van den Berg RA MSc

Controleleider

Jeroen van den Berg (1988) is vanaf 2010 werkzaam in de audit-praktijk van DVE. Jeroen is verantwoordelijk voor de planning en aansturing van het team bij de uitvoering van opdrachten en heeft een zeer ruime ervaring in de onderwijssector.

jeroen@dveaudit.nl

N. (Nanko) van der Weijden

Assistent accountant controle

Na een stageperiode van een halfjaar bij DVE in het 3e jaar van de HAN is Nanko gestart als duaal student in de controle praktijk bij DVE accountants

nanko@dveaudit.nl

G.W. (Gert) Slijkhuis RA

Compliance officer

Gert Slijkhuis is de compliance officer van DVE.

compliance@dveaccountants.nl

G. (Gijs) Hendriks

Stagiair audit praktijk

Gijs is op 1 februari 2018 gestart als stagiair bij DVE Audit. Gijs is 3e jaars student aan de HAN Arnhem, opleiding accountancy.

gijs@dveaudit.nl

C.M.C.P.I. (Chiara) Stoelman

Assistent accountant audit

Chiara is gestart als junior assistant accountant en volgt via Nyendrode een opleiding om registeraccountant te worden.

chiara@dveaudit.nl

drs. M.P.L. (Marc) Peters RA

Adviseur onderwijs

Marc heeft meer dan 25 jaar ervaring met de controle van onderwijsinstellingen waarvan ruim 10 jaar bij de controlepraktijk van Deloitte.

m.peters@dveaccountants.nl

Waarom DVE?

Toegankelijk

Aandacht

Consistent

Verantwoordelijkheid

Pro-actief

Menselijk