Raymond Duijn (RA)

Vennoot

Raymond (1970) is partner bij DVE en vanaf 1993 werkzaam in de accountancy. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij Deloitte heeft hij zich in 1997 als zelfstandig accountant gevestigd. Raymond heeft ruime ervaring als adviseur van MKB ondernemers en is naast DVE zelf ook als ondernemer actief

r.duijn@dveaccountants.nl

Harrie Kolfschoten (AA)

Vennoot

Harrie Kolfschoten (1966) is partner bij DVE en beschikt over ruim 25 jaar accountancy-ervaring. Harrie is zowel actief als adviseur van MKB ondernemers als in de controlepraktijk van DVE.

h.kolfschoten@dveaccountants.nl

Bea Boor

 

Bea is registerbelastingadviseur en heeft ruim 26 jaar ervaring als adviseur van MKB ondernemingen. Naast fiscale advisering en samenstellen van jaarrekeningen coördineert Bea bij DVE de loonadministraties.

b.boor@dveaccountants.nl

David van der Velden (RA)

Vennoot

David is per 1 december 2016 aangesloten bij DVE Accountants. Heeft 12 jaar ervaring opgedaan bij Deloitte en is daarna 7 jaar actief geweest als directeur van de controlepraktijk van Flynth. Heeft een brede kennis van de publieke sector en in het MKB specifieke affiniteit met vastgoed.

d.vandervelden@dveaccountants.nl

drs. Marc Peters (RA)

Manager Onderwijs

Marc heeft meer dan 20 jaar ervaring met de controle van onderwijsinstellingen waarvan ruim 10 jaar bij de controlepraktijk van Deloitte.

m.peters@dveaccountants.nl

Frank Stam

 

In juni 2011 heb ik aan de HAN te Arnhem de opleiding Accountancy behaald. Tijdens mijn studie werkte ik al parttime bij DVE accountants & adviseurs, toen nog in Oosterbeek. Ik ben bij DVE accountants & adviseurs begonnen als beginnend assistent accountant en ben nu werkzaam als cliënt begeleider in de sector MKB.

f.stam@dveaccountants.nl

Jeroen van den Berg

(MSc)

Jeroen van den Berg (1988) is vanaf 2010 werkzaam bij DVE accountants & adviseurs. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste stagejaar voor de praktijkopleiding tot Register accountant.

j.vandenberg@dveaccountants.nl

Gert Slijkhuis (RA)

Compliance officer

Gert Slijkhuis is de compliance officer van DVE.

compliance@dveaccountants.nl

Nicole Bommels

Office manager

Nicole is office manager bij DVE en daarmee de smeerolie van onze kantoororganisatie.

n.bommels@dveaccountants.nl

Nanko van der Weijden

Assistent accountant controle

Na een stageperiode van een halfjaar bij DVE in het 3e jaar van de HAN is Nanko gestart als duaal student in de controle praktijk bij DVE accountants

n.vanderweijden@dveaccountants.nl

Kris Bakker

assistent accountant controle

Kris is gestart op nyenrode met de studie voor registeraccountant en werkt daarnaast als assistent accountant bij DVE in de controlepraktijk

k.bakker@dveaccountants.nl

Gijs Hendriks

Stagiair

Gijs is op 1 februari gestart als stagiair bij DVE Audit. Gijs zit in het 3e jaar van de HAN Arnhem van de opleiding accountantcy.

g.hendriks@dveaccountants.nl

Waarom DVE?

Toegankelijk

Aandacht

Consistent

Verantwoordelijkheid

Pro-actief

Menselijk